top of page
Courage©janvanbostraeten_wie_1 flip.jpg

WIE WE ZIJN

Courage, dat is op de eerste plaats Jessica. Ze is rouwbegeleider met een warme openheid en heldere blik. In een periode voor én na een overlijden begeleidt ze families om het afscheid zo zacht en passend mogelijk te maken. 

Steven begeleidt je om een afscheidsdienst vorm te geven. Hij is een creatieve denker, sterk in woord en beeld. En altijd op zoek naar een passend afscheid of ritueel. Maar als je dat liever zelf in handen wil nemen, of je kent iemand die dat wil doen, kan dat natuurlijk ook. 

WAT WE AANBIEDEN

 

Courage is een kleine uitvaartonderneming die zichzelf liever begeleiders bij afscheid noemen. We hebben geen eigen funerarium, aula en winkel. En werken zelfstandig en onafhankelijk.

We hebben dus geen vaste samenwerkingen, dat zorgt ervoor dat we alles op maat kunnen uitwerken. Gelukkig hebben we wel een breed netwerk met gelijkgestemde mensen. 

Samen met alle betrokkenen willen we op zoek gaan naar waar jullie nood aan hebben. Alle betrokkenen. Dus als het kan, willen we ook erg graag vooraf praten met de persoon die weet dat hij gaat sterven. 

We werken zo duurzaam en lokaal mogelijk.

De drukker achter onze hoek contacteren we liever dan een postorderbedrijf. De schrijnwerker een straat verder maakt unieke kisten. Bloemen zijn liefst seizoensgebonden en lokaal geteeld. En we gebruiken materialen die niet te veel druk leggen op onze planeet. 

Courage wil je bijstaan in een moeilijke periode. Door tijd en rust en aandacht  te creëren. Voor de overledene, jezelf en voor elkaar. Niet door alles uit handen te nemen, maar net door samen te denken en te doen. Door warme en troostende momenten te creëren.
 

Courage - info@courage-afscheid.be - 0470 11 62 74

bottom of page